Baldr heeft ongevraagd drank van de bv gepakt

Baldr heeft ongevraagd drank van de bv gepakt

Nu bijna alle bewoners een boete hebben gekregen doordat ze drank van de bv hebben gepakt, zou je denken dat ze hun lesje wel hebben geleerd. Toch is het wéér gebeurd. Romy neemt Linda en Billy apart om hierover te praten. Dit keer is het Baldr geweest die een blikje alcohol heeft gedronken. Via Fay heeft Romy dit te horen gekregen. Billy en Linda horen Romy haar verhaal aan en leggen uit dat zij hier al van op de hoogte waren. Beiden hebben ze dit laten gaan, dit omdat ze het gevoel hadden dat hij een reactie wilde uitlokken. Hier gaven ze dus expres geen gehoor aan. Romy begrijpt dat Billy en Linda dit hebben besloten. Toch had ze liever gewild dat de dames haar wel geïnformeerd hadden, aangezien zij de verantwoordelijkheid heeft over de bar. Dit snappen Billy en Linda maar ze hadden er gewoonweg niet aan gedacht, aangezien ze het gedrag van Baldr wilden negeren. Ze vinden het wel een rare actie van Fay, aan haar was al uitgelegd dat ze de actie expres zouden laten gaan en er niks over zouden zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 00:20

    en alweer meten met twee maten. jacco en johan mochten geen kaassouflee en hamburger en kregen een boete. de dames na ladies night een drankje kon ook niet en nu kan het bij baldr in ene wel. raar hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *