Beau en Romy openen de nieuwe slijterij in Utopia

Beau en Romy openen de nieuwe slijterij in Utopia

Nadat Romy een gesprek gehad heeft met Billy en Linda besluit Romy alle bewoners bij elkaar te roepen. Samen met Beau staat ze voor de groep bij de drankvoorraad. De nieuwe  slijterij wordt officieel geopend. De twee kondigen aan dat vanaf nu de hele opbrengst van de slijterij naar de koeien zal gaan en naar het dierenfonds. De bewoners reageren enthousiast en Beau en Romy krijgen een luid applaus. Om de drankkast officieel te openen, trekken Beau en Romy de slingers van de kast af. Voor iets wat wil kopen, hij is nu geopend roept Romy enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *