Romy krijgt als eerste strafpunten voor ongepast gedrag

Romy krijgt als eerste strafpunten voor ongepast gedrag

Het bord met alle namen van de bewoners waarop wordt bijgehouden wie ongepast gedrag vertoont hangt nog maar net als Romy haar eerste streepjes te pakken heeft. Eerder is afgesproken dat je een streepje achter je naam krijgt als je scheldt, seksuele grappen maakt of je op een andere manier seksueel uitlaat, zoals bijvoorbeeld het berijden van iemand.  Als Romy even later met Chipp aan het stoeien is knijpt ze hem in zijn kont en in zijn geslachtsdeel. Romy schrikt er zelf van maar Chipp voegt meteen de daad bij het woord. Jij krijgt streepjes roept hij uit. Romy rent lachend achter hem aan maar kan niet voorkomen dat Chipp maar liefst vier streepjes achter haar naam zet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *