Chipp is niet blij dat Demi en Fay in een videoclip mogen spelen

Chipp is niet blij dat Demi en Fay in een videoclip mogen spelen

Demi en Fay zijn over het dolle heen over de videoclip waar ze in mogen spelen. Chipp reageerde alleen niet zo enthousiast en in de keuken legt hij aan de twee uit waarom hij erop tegen is. Aangezien hij nu degene is die het gescheld van de bewoners gaat bijhouden, vindt hij het contrast te groot met wat de twee nu gaan doen. De songtekst is volgens Chipp namelijk vrouwonvriendelijk, terwijl seksistische uitlatingen in de loods nu ook beboet worden. Ik denk dat je het te letterlijk neemt. Ik vind het overdreven reageert Fay. En begrijpt niet dat hij deze twee dingen niet los van elkaar kan zien. Ook Demi snapt Chipp zijn punt niet helemaal. Na het gesprek gaat de tweeling meteen naar de bistro om het nummer van de videoclip nog een keer te luisteren. Het is toch niet zo vrouwonvriendelijk zegt Fay een tikkeltje in de war. En laat weten dat ze het heel jammer vindt dat Cemal haar niet steunt in deze leuke gebeurtenis.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *