Chipp gaat zijn mede bewoners niet meer in de gaten houden op ongewenst gedrag

Chipp gaat zijn mede bewoners niet meer in de gaten houden op ongewenst gedrag

Nadat de vloekpot in het leven werd geroepen, wilde Chipp maar al te graag de taak op zich nemen om het gescheld van de bewoners bij te houden in de vorm van turven. Enkele uren later komt hij daar toch op terug. In de loop van de dag werd bekend dat Demi en Fay mee gaan spelen in een videoclip van rapper Diggy Dex en YouTubers Ponkers. In de ogen van Chipp zijn de teksten die in het lied gebruikt worden niet erg vrouwvriendelijk. En vindt het tegenstrijdig om de twee te steunen bij het maken van de clip, terwijl hij juist degene is die op het gescheld moet letten. Omdat Chipp vindt dat hij de tweeling hoe dan ook moet steunen, legt hij zijn taak als man van de streepjes neer. De bewoners kunnen op zoek naar iemand anders die gaat turven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *