De invoering van de vloekpot verdeelt de groep in twee kampen

De invoering van de vloekpot verdeelt de groep in twee kampen

De invoering van de vloekpot zorgde her en der voor wat weerstand. Met name bij Johan, Jacco en Baldr. En dat sommige bewoners zo onwelwillend tegenover het idee staan, zorgt voor verbazing bij Madilia, Beau en Romy. Ik schaam me dood dat Jacco het idee achter de vloekpot niet begrijpt. Dat vind ik echt zielig laat Madilia weten. Beau denkt op haar beurt dat ze nog een keer uit moeten leggen waarom er besloten is een vloekpot te openen. De dames zien in dat iedereen een ander karakter heeft en de één wat grover gebekt is dan de ander. Toch vinden ze dat er binnen Utopia normaal gecommuniceerd moet worden. Madilia benoemt het feit dat het hier gaat om een experiment en de negativiteit nergens voor nodig is. Het gaat er enkel en alleen om dat de groep zich bewust wordt van wat ze zeggen en doen. Of de dames de mannen alsnog mee kunnen krijgen in hun experiment is de vraag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:33

    Het tekent de mensen binnen Utopia. Gevloek, gescheld, gedrag.
    Goed dat sommigen er iets aan willen veranderen en hopelijk lukt dat! Maar vrees het ergste. Je moet echter ergens beginnen, dus heel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *