Chipp vindt het nog altijd niet fijn dat tweeling meespeelt in een videoclip maar steunt hen wel

Chipp vindt het nog altijd niet fijn dat tweeling meespeelt in een videoclip maar steunt hen wel

Demi en Fay gaan binnenkort acteren in een videoclip van rapper Diggy Dex en YouTubers Ponkers. Hartstikke leuk alleen Chipp is er wat minder blij mee. Volgens hem zijn de teksten in het nummer vrouwonvriendelijk. Fay besluit afgelopen avond om de mannen van Ponkers te bellen en te vragen wat het idee achter de clip is. Er wordt haar verzekerd dat de insteek van de video totaal niet seksueel of vrouwonvriendelijk is, het gaat meer de komische kant op. Met die informatie zoekt ze Chipp op. De uitleg van Demi en Fay over de clip doet Chipp duidelijk goed. Maar het gaat mij vooral om de tekst reageert hij. En denkt nog steeds dat die ietwat vrouwonvriendelijk is, iets wat de tweeling helemaal niet zo zien. Demi en Fay geven aan dat de reactie van Chipp hun blijheid toch een beetje weghaalde na het voor hun leuke nieuws. Maar ik ga mezelf ook niet in de weg zitten door het niet te zeggen vervolgd Chipp. En dat is iets wat de twee wel kunnen begrijpen. Ondanks dat Chipp nog steeds geen gat in de lucht springt bij het idee dat Fay meespeelt in de clip, zegt hij haar toch te zullen steunen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *