Johan haalt zichzelf van de “vloek” lijst

Johan haalt zichzelf van de “vloek” lijst

Dat Johan niet vies is van wat gescheld en gevloek op zijn tijd, is geen geheim. Toch heeft hij afgelopen avond zijn naam van de lijst, waarop het gescheld van de bewoners wordt bijgehouden afgehaald.  Ik zei al dat mijn naam er niet op hoeft. Ik werk daar niet aan mee legt hij uit aan René.  Ze verzinnen de hele dag dingen om mensen dwars te zitten. Ik word er moe van vervolgt hij. En merkt ook nog op dat iedereen zich voordoet als een heilig boontje en dat is volgens hem helemaal niet zo. Een tikkeltje hypocriet noemt hij het allemaal.  Niemand gaat mij veranderen benadrukt hij stellig. Een gedragsverandering bij Johan lijkt ver weg!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:31

    Johan wil zich aso gedragen en blijft dit doen.
    Heel vervelend deze mensen in de maatschappij! Hij WIL ook helemaal niet leren om zich hier anders/beter te gedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *