Billy wil Johan een beetje uit haar leven bannen

Billy wil Johan een beetje uit haar leven bannen

Afgelopen avond wordt duidelijk dat Billy niet lekker in haar vel zit. Ze besluit dan ook haar hart te luchten bij Romy. Billy vertelt haar dat ze het gevoel heeft weinig om handen te hebben, ze verveelt zich snel en weet even niet waar ze het zoeken moet. Ik was heel goed bezig maar ik merk dat ik aan het verslappen ben. Ik zit niet lekker in m’n vel voegt ze er met een trillende stem aan toe. Romy denkt op haar beurt ook dat het geflirt, geruzie en gedoe met Johan energie eist van haar. Billy is het daarmee eens. En laat weten dat ze er ook klaar mee is dat ze regelmatig Johan wil of moet verdedigen om zijn acties in Utopia. Ik wil niet meer in de bres springen voor een ander. Ik ben zelf belangrijk genoeg. De focus moet weer op mezelf liggen. Ik ben nu even het pad kwijt gaat ze verder. En vertelt dat ze Johan nu een beetje uit haar leven wil bannen. Hun verstandshouding levert toch weinig op. Romy denkt op haar beurt dat het een goed idee is om hier met Johan over te praten en hem op de hoogte te stellen van de plannen. Billy heeft daar dan weinig zin in,maar gaat dat zeker doen. Nu maar afwachten hoe Johan reageert.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *