Romy, Demi en Fay gaan Chipp extreem goed in de gaten houden

Romy, Demi en Fay gaan Chipp extreem goed in de gaten houden

Demi, Fay, Chipp en Romy hangen afgelopen avond wat rond in de keuken wanneer laatstgenoemde zich een scheldwoord laat ontglippen. Chipp schreeuwt het uit en beent direct naar de scheldlijst om een stift te pakken. Ondanks het feit dat hij zijn taak heeft neergelegd. Romy krijgt er weer een streepje erbij. Wanneer hij wegloopt hoort hij ook Demi nog een scheldwoord uitkramen. Chipp kan aan de bak. De dames vinden het een tikkeltje kinderachtig van Chipp dat hij zich zo strikt aan de regels houdt. Maar regels zijn regels laat Chipp weten. De tweeling en Romy zijn vastberaden om Chipp nu op ieder scheldwoord dat hij zegt te betrappen. Vrienden sparen elkaar maar hier maak ik uit op dat je geen vriend van ons bent zegt Demi op een lollige toon. Als Chipp toch de behoefte voelt er een fout woord uit te gooien, kan hij dat maar beter fluisteren. Romy en de tweeling zullen hem dus goed in de gaten houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *