Jacco en Cemal ontvangen leuke post van het thuisfront

Jacco en Cemal ontvangen leuke post van het thuisfront

Een nieuwe dag is inmiddels begonnen in de mini samenleving. We hebben alvast een kleine samenvatting voor je gemaakt zodat je helemaal op de hoogte bent van wat er gebeurd is.

Beau is al vroeg wakker en begint haar dag met een ontbijtje. Niet veel later is ook Romy wakker. Voorzichtig maakt ze Cemal wakker om haar dag vervolgens met Beau bij de koeien te beginnen. Ook de andere bewoners ontwaken langzaam. José loopt in haar badjas richting de brievenbus om vervolgens een stapel post aan Jacco en een stapel aan Cemal te overhandigen. Beiden zijn heel blij met hun post en beginnen enthousiast te lezen. Leuke post vraagt Romy nieuwsgierig terwijl ze bij Cemal komt zitten. Cemal knikt maar laat weinig los over de inhoud van zijn brieven.Billy maakt zich ondertussen klaar in de kleedruimte. Met Johan bespreekt ze het aanbod dat de tweeling gisteren hebben gehad. De twee mogen meedoen in een videoclip, iets waar ze super blij mee zijn. Maar volgens Chipp staat de tekst van het liedje lijnrecht tegenover het antischeld beleid waar ze op dit moment mee bezig zijn. Hier is ook Billy het mee eens. Het is wel een beetje krom natuurlijk zegt ze tegen Johan. Wat zal de dag nog meer brengen? We komen zo met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *