Er is weer stiekem drank gepakt van Utopia BV

Er is weer stiekem drank gepakt van Utopia BV

De dag begint rustig maar daar lijkt snel verandering in te komen. Beau en Romy zijn erachter gekomen dat er waarschijnlijk blikjes alcohol zijn gepakt. Romy gaat gelijk verhaal halen bij de andere bewoners en Billy laat weten dat Jacco en Senna de schuldigen zijn. Ondertussen gaat Beau verbaasd aan de ontbijttafel zitten, waar Baldr, Cemal en Linda aan het eten zijn. Beau begrijpt niet waarom er wéér stiekem drank is gepakt. Linda merkt op dat het geen zin meer heeft om te vragen wie het heeft gedaan, niemand zal in Utopia ooit toegeven dat hij of zij de schuldige is. Ook Romy lijkt het op te geven. Ik ben er helemaal klaar mee, volgens mij wordt er gewoon gezopen gaat ze zuchtend verder. En laat weten dat ze geen zin meer heeft om verantwoordelijk voor de bar te zijn, aangezien ze toch nooit erachter komt wie drank steelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *