Liegt Billy de groep voor?

Liegt Billy de groep voor?

Beau en Romy zijn er nog steeds niet achter wie precies de blikjes alcohol afgelopen avond hebben gepakt. Billy heeft vertelt dat dit hoogstwaarschijnlijk Jacco en Senna waren. Toch denken Fay en Linda hier anders over. De twee hebben namelijk Billy een blikje zien drinken en beweren dat Romy zelf dit ook heeft gezien. Ze vinden het dan ook erg opvallend dat Billy niet zelf toegeeft dat ze een blikje heeft gepakt maar met haar vinger naar Billy wijst. Nou dan weet je ook wie je kan vertrouwen reageert Fay. Linda sluit zich hier helemaal bij aan en zegt dat dit niet de eerste keer is dat Billy liegt. Demi mengt zich ook in het gesprek en het drietal kan er niet over uit dat Billy niet eerlijk is tegen Romy. Wat later komt Romy erbij en de drie vertellen dat Billy ook een blikje heeft gedronken. Dat heb je zelf ook gezien voegt Fay eraan toe. Romy antwoordt dat ze dacht dat Billy een blikje dronk die over de datum was. Linda reageert dat de blikjes niet over datum waren. Er wordt snoeihard tegen je gelogen benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *