Het is vandaag markt dag voor de naderende horror markt in Utopia

Het is vandaag markt dag voor de naderende horror markt in Utopia

Aankomende zondag staat de horror markt in Utopia op de planning. De bewoners zijn al tijden bezig met de voorbereidingen voor deze griezelige markt. Vandaag worden de puntjes op de i gezet. Billy roept de groep bij elkaar om te bespreken wat er nog gedaan moet worden. Zorg dat alles netjes is, dat alles staat waar het moet staan en dat we doen wat we moeten doen zegt ze tegen de rest.  En voegt eraan toe dat het een gezellige dag moet worden. Als niemand meer vragen heeft is het tijd om te beginnen. Zin in roept Fay enthousiast. Denk jij dat deze markt een succes gaat worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *