Billy voelt zich genaaid door Jacco

Billy voelt zich genaaid door Jacco

Al snel na het gesprek van Demi, Fay, Linda en Romy begint er een nieuw gesprek met Beau, Billy en José erbij. Beau besluit Billy gelijk te confronteren met het feit dat ze een blikje heeft gedronken. Beau laat weten dat de blikjes niet over datum waren en uit de bar zijn gepakt. Billy antwoordt dat ze dit niet wist en dacht dat Jacco de blikjes had gekocht of dat ze over datum waren. Hij probeert me hierin te trekken. Ik denk dat Jacco medestanders probeert te zoeken voegt ze eraan toe. Hiermee doelt ze op het feit dat Jacco het onzin vindt dat de bewoners niks van de bar mogen pakken. Fay mengt zich ook in het gesprek en vraagt aan Billy waarom ze de datum van het blikje niet gewoon heeft gecheckt. Deze opmerking schiet duidelijk in het verkeerde keelgat bij Billy en ze reageert fel terug. Omdat ik niet uitga van het slechtste van de mens, zo zit ik niet in elkaar laat ze weten. Billy vindt het jammer dat er aan haar integriteit wordt getwijfeld, terwijl ze hier niet betrokken bij wil zijn. Hier word ik echt giftig van voegt ze er geïrriteerd aan toe. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 16:09

    Werd ze maar eens flink genaaid met de nominaties lekker stemmen allemaal op de en dan zien we de echte Billy bakker ..dan wordt ze helemaal gek en gaat huilen als een klein kind maar dat zijn we al gewend van der.

  2. Else at 11:53

    Hoe feller Billy wordt, hoe meer er mis in, en dat wéét ze! Nu de anderen nog.
    Ze gaat dan flink van leer trekken om zich te verdedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *