Jacco en Senna geven uitleg over de drank die van Utopia BV is weggepakt

Jacco en Senna geven uitleg over de drank die van Utopia BV is weggepakt

Nu Beau en Romy Billy hebben geconfronteerd, besluit Romy naar Jacco en Senna te lopen, aangezien Billy beweert dat zij twee de blikjes alcohol hebben gepakt. De mannen liggen op dat moment nog in hun bed en voorzichtig loopt Romy het cordwood in. Ze vraagt aan de twee of ze afgelopen avond blikjes hebben gedronken. De twee geven toe dat ze dit hebben gedaan. Jacco legt uit dat de blikjes over datum waren en uit de koelkast kwamen, die nu in het cordwood staat. Volgens Romy is dit niet waar, de blikjes waren niet over datum. Ze stelt vervolgens de vraag of ze de drankjes van de bar hebben gepakt. Je weet best dat ik dat nooit zou doen antwoordt Jacco enigszins beledigd. Romy legt uit dat ze het gewoon wilde vragen. En neemt genoegen met het antwoord van de twee en besluit het cordwood weer te verlaten. Je wordt gelijk verdacht van het ergste zucht Jacco tegen Senna. Senna besluit gelijk de koelkast te bekijken. Hier zitten nog vier blikjes alcohol in, die niet over de datum zijn. Die mogen dus ook niet merkt Jacco op. En vertelt aan hem dat ze voortaan alle sporen van wat ze doen uit moeten wissen, aangezien er altijd gezeur van komt. Niet veel later verstopt Senna de blikjes onder zijn bed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *