Beau en Linda snappen niet dat Baldr zo klaagt

Beau en Linda snappen niet dat Baldr zo klaagt

Gisteren is de vloekpot in het leven geroepen. Dit houdt in dat de bewoners een week lang bijhouden wie er scheldt en ander ongepast gedrag vertoont. Elke keer dat een bewoner een overtreding begaat wordt er een streepje achter zijn of haar naam gezet op het bord in de woonkamer. Elk streepje staat gelijk aan 25 eurocent. Na een week wordt er vervolgens gekeken wie de meeste streepjes heeft. De persoon of personen met de minste streepjes zullen de inhoud van de pot krijgen. Jacco, Baldr, Senna en Johan waren het niet eens met de vloekpot. Toch willen de mannen, op Johan na hun best doen om op hun gedrag te letten. Iedereen die mee wil doen doet mee en de rest zoekt het uit zegt Beau tegen Linda. Ook Linda is er helemaal klaar mee. Ze begrijpt niet dat Baldr afgelopen avond heel lang heeft geklaagd over de vloekpot terwijl hij tijdens de uitleg hiervan zijn mond hield. Hij had meteen moeten zeggen dat hij er niet achter stond voegt Beau eraan toe. Hij kan zijn tijd beter in iets positiefs stoppen in plaats van klagen over iets waar hij het niet mee eens is sluit Linda het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *