De “blikjes gate” is nog lang niet over

De “blikjes gate” is nog lang niet over

De “blikjes gate” is nog steeds aan de gang en in de keuken praten er een aantal vrouwen over. Zo lijken Beau en Linda niet te geloven dat Jacco en Senna de waarheid spreken. Billy is ondertussen helemaal over de rooie. Ze voelt zich genaaid door Jacco en kan er niet bij met haar hoofd. Het is echt een naaistreek roept ze dan ook boos. En kan niet geloven dat iemand die al vijftien maanden haar maatje is, haar meetrekt in deze ellende. Ik ga zo echt verhaal halen besluit ze dan ook. Maar Fay begrijpt Billy haar woede niet helemaal. Als Billy de keuken heeft verlaten, merkt ze op het dat Billy precies hetzelfde heeft gedaan bij Ladies Night. Aangezien zij een fles drank die avond had gepakt en voor iedereen een glas heeft ingeschonken, heeft zij de hele groep meegesleurd. Precies dezelfde situatie dus volgens Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *