Billy voelt zich misbruikt door het gedoe rondom de verdwenen blikjes drank

Billy voelt zich misbruikt door het gedoe rondom de verdwenen blikjes drank

Het gaat de hele dag al over de blikjes die van de bv zijn gedronken. Billy wees al vrij snel Jacco en Senna aan als de schuldigen. Niet veel later werd duidelijk dat ook Billy een blikje heeft gedronken. Toen zij hierop aangesproken werd door Beau liet ze weten dat ze dacht dat het blikje of van Jacco was, of over datum was. Als Beau haar vertelt dat dit niet het geval is wordt Billy kwaad. Ze voelt zich genaaid door Jacco. En heeft het idee dat Jacco dit expres heeft gedaan. Ik had het kunnen weten toen hij me een drankje aanbood mompelt ze. Ook Romy is boos om wat er gebeurd is. Samen met Beau en Billy bespreekt ze de situatie. Het valt me zo van Jacco tegen zegt Billy. Romy stelt Billy vervolgens een aantal kritische vragen. Zo wil ze precies weten wat er afgelopen avond is gebeurd. De vragen roepen bij Billy een hoop frustratie op. Ik beschuldig je niet, ik wil gewoon weten hoe het is gegaan reageert Romy op haar beurt. Maar de frustratie bij Billy neemt alleen maar toe. Ik heb het toch niet expres gedaan bijt ze Romy toe. Ik ben er wel echt klaar mee gaat Romy vervolgens op een iets rustigere toon verder. Ja, wat dacht je van mij reageert Billy nog altijd gefrustreerd. En legt uit dat ze het vervelend vindt dat ze bij dit verhaal betrokken is. Ook heeft ze het gevoel dat haar oprechtheid nu onterecht in twijfel wordt getrokken. Romy knikt en laat Billy uitrazen. Er wordt gewoon misbruik gemaakt van mij rond Billy af. En ze weet dat ze met Jacco moet praten, maar op dit moment is ze daar nog te kwaad voor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *