Beau ontdekt de verstopte blikjes drank

Beau ontdekt de verstopte blikjes drank

Als Beau buiten het Utopia terrein aan het opruimen is, stapt ze in het cordwood. Al snel ontdekt ze de verstopte blikjes onder Senna zijn bed. Kom maar op met je argumenten mompelt ze in zichzelf. Vervolgens haalt ze Romy, om de blikjes die ze onder het bed vandaan heeft geschoven te laten zien. Romy haar ogen worden groot. Waarom? Waar slaat dit op roept ze verbaasd uit.  Jacco komt aanlopen en de twee confronteren hem met de gevonden blikjes. Jacco laat weten dat de blikjes waarschijnlijk over datum zijn. Beau en Romy roepen gelijk terug dat de blikjes helemaal niet over datum zijn. Jacco zucht en zegt dat hij het dan verkeerd heeft gezien. Niemand mag drinken van de bv antwoordt Romy geïrriteerd terug. Ze is er helemaal klaar mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 19:06

    Je moet wil stelen in die kleterklas, waarom zouden ze niet gewoon mogen drinken met mate. Ik zou het ook gewoon pakken als het je verboden wordt. Het zijn allemaal volwassen mensen die zelf mogen en kunnen bepalen.

  2. Job at 13:26

    Niet normaal…en hier komt Jacco alweer mee weg. Deze jongen steelt en liegt en doet dit al bijna 15 maanden. Volgens mij heeft hij een alcoholverslaving!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *