Jacco loopt boos weg tijdens een discussie over drank

Jacco loopt boos weg tijdens een discussie over drank

Terwijl Billy nog aan het uitrazen is over hoe kwaad ze is wordt Senna bij het gesprek betrokken. Wat sta je nou te lachen Senna, ik ben echt over de zeik snauwt Billy hem toe. Weet je wat ik pas grappig vind vraagt Senna vervolgens. De ene dag maakt iemand zich druk over normen en waarden en de andere dag zit iemand tussen iemands spullen te kijken gaat hij verder doelend op Beau die de blikjes in het cordwood heeft gevonden. Beau die ook bij het gesprek aanwezig is, laat weten dat ze reden genoeg had om op onderzoek uit te gaan. En vond inderdaad blikjes die niet over datum waren. Ja dag roept Billy kwaad. Volgens haar verdraait Senna het verhaal. Senna vindt het op zijn beurt jammer dat niemand naar hem toe is gekomen om te vragen hoe hij aan de drank komt. Het maakt me allemaal niet meer uit voegt hij eraan toe. Dan voegt ook Jacco zich bij het gesprek. Haal het maar van mijn zakgeld af zegt hij met een diepe zucht. Daar gaat het niet om antwoordt Billy fel waarna ze Jacco uitlegt dat ze zich in de maling genomen voelt. Als ook Beau en Romy zich met het gesprek bemoeien wordt het Jacco te veel. Ik ben er klaar mee zegt hij na een pittige discussie met Romy waarna hij boos wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *