Senna geeft nogmaals uitleg over de verdwenen drank

Senna geeft nogmaals uitleg over de verdwenen drank

Nadat Jacco boos is weggelopen, gaat het gesprek tussen Beau, Billy, Romy en Senna verder. Senna legt rustig uit aan zijn mede bewoners dat hij niet wist dat de blikjes niet over datum waren. En vindt het jammer dat Beau hem niet gelooft en er al vanuit gaat dat hij liegt. In ieder geval betwijfel ik of Jacco eerlijk is antwoordt Beau. Senna vertelt dat hij net zo goed Beau niet vertrouwt, aangezien ze al een vooroordeel heeft over hen. Linda komt bij het gesprek staan en laat Senna weten dat er al eerder is gelogen over drank in Utopia, vandaar dat er snel conclusies worden getrokken. Dus als je hiervan verdacht wordt, ben je eigenlijk al gelijk schuldig concludeert Senna uit Linda haar argument. We worden gewoon weer genaaid en daar baal ik van legt Beau uit. Uiteindelijk laten Billy en Romy weten dat ze het waarderen dat Senna het gesprek wél aangaat, in tegenstelling tot Jacco.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *