Beau en Madilia hebben een etiquette expert uitgenodigd

Beau en Madilia hebben een etiquette expert uitgenodigd

Beau en Madilia zijn de laatste tijd niet blij met het onfatsoenlijke gedrag van de bewoners. Naast de vloekpot hebben ze nog iets anders bedacht om de groep wat etiquette bij te brengen. De twee hebben een etiquette expert uitgenodigd. Vanavond is het zover en komt Robert de Gunst langs om de bewoners het een en het ander te leren. Beau wil het zo timen dat hij de loods binnenkomt als het eten net op tafel is gezet, zo kan hij gelijk zien hoe de tafelmanieren van de bewoners zijn. Snel bedenkt ze met Linda en Madilia een plan om de bewoners rond half zes te laten eten. Linda belooft om aan Senna, die kookdienst heeft, te vragen of hij om half zes klaar kan zijn. Ik heb er zin in roept Madilia enthousiast. Hoe gaat de groep reageren? We komen er vast en zeker op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *