Cemal spreekt Johan aan op zijn gedrag

Cemal spreekt Johan aan op zijn gedrag

Het is niemand in de loods ontgaan dat Johan zich behoorlijk tegendraads kan opstellen en soms erg explosief reageert. Vanmiddag besluit Cemal daarom met hem te gaan praten om te bespreken of hij wel lekker in zijn vel zit. Wat is er met je aan de hand? Waarom ben je zo opgefokt en zo opstandig vraagt Cemal op de man af. Johan herkent zich niet echt in de kritiek van Cemal. Ik ben het gewoon niet eens met bepaalde dingen hier, ik zit niet in een strafkamp legt hij verder uit. Volgens hem is iedereen in Utopia te veel bezig met elkaar in plaats van met zichzelf. Dat mensen vinden dat hij zich op een bepaalde manier gedraagt heeft volgens hem met de groep te maken en niet met hem. Cemal probeert hem vervolgens uit te leggen dat hij positieve energie moet proberen te halen uit de dingen die hij doet. Ik maak me gewoon zorgen om je geeft hij vervolgens toe. Dit is gewoon hoe ik ben antwoordt Johan.  Zo ben ik buiten de poorten ook. Ik gedraag me hier niet anders. Ik hoef niet te veranderen voegt hij eraan toe. Het tweetal praat nog even verder over het gedrag van Johan maar hij verandert niet van mening. Na een tijdje is Johan dan ook klaar met het gesprek. Ik vind het wel even prima man zegt hij waarna hij wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:23

    Er is dus een tegendraadse puber met asociale manieren en taalgebruik binnen gekomen die in de maatschappij zich ook niet aangepast gedraagt, niet kan en niet wil.
    Ben je klaar mee, bij al het zootje ongeregeld wat er ook al binnen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *