Jacco is vanavond te horen bij radio 538

Jacco is vanavond te horen bij radio 538

Terwijl Senna achter de computer zit ontdekt hij een mailtje wat van radio 538 af komt. Het is een mail gericht aan Jacco en Senna is dan ook erg enthousiast over de inhoud van het bericht. Jac, kom is! Leuk mailtje voor je roept hij. Hoewel Jacco na het lezen van de mail enigszins nuchter reageert zegt hij toch dat hij het heel leuk vindt. Top, ga ik meteen regelen reageert hij. Radio 538 vraagt Jacco namelijk of ze hem tijdens de avondshow van vanavond mogen bellen. In eerste instantie dacht Jacco dat ze hem vrijdag pas wilden bellen, maar 538 wil hem vanavond al spreken. Na nogmaals de mail te hebben gelezen klinkt Jacco een stuk enthousiaster. Ja, heel leuk laat hij weten terwijl hij wegloopt om de telefoon op te laden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *