José is over haar toeren en wil stoppen met de boekhouding van Utopia

José is over haar toeren en wil stoppen met de boekhouding van Utopia

Sinds een tijdje heeft José de boekhouding op zich genomen en dat is niet helemaal vlekkeloos gegaan. Vandaag is ze erachter gekomen dat er, door Johan weer dingen zijn besteld zonder dat zij daar van af wist. Dit maakt haar woedend en verdrietig en het duurt dan ook niet lang voordat de bom barst bij haar. Huilend doet Jose haar verhaal bij Madilia en Linda. René wist ervan verdomme zegt ze boos. Ik leen me hier niet voor, hij doet het maar lekker zelf voegt ze er verdrietig aan toe. Ik leg mijn functie neer! Wanneer Johan en René bij het gesprek komen staan, wordt ook voor hen duidelijk dat José erg boos is. Volgens hen berust het echter allemaal op een misverstand en is in het centraal besproken dat er extra hout besteld mocht worden. Dan ben ik zeker de enige die er niets van weet? antwoordt José cynisch.En laat weten dat ze zich enorm gekwetst voelt. Daarom lukt het haar niet  zo goed om te kalmeren. Waarom overleggen mensen het niet met mij? Zo streng ben ik toch niet? vraagt ze even later aan Demi en Fay. Van de tweeling krijgt ze gelukkig de steun die ze nodig heeft en ze snappen haar frustratie maar al te goed. Het laatste woord is ongetwijfeld nog niet gezegd in deze discussie. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *