José krijgt steun bij haar mede bewoners nu ze gestopt is met de boekhouding

José krijgt steun bij haar mede bewoners nu ze gestopt is met de boekhouding

José heeft zojuist besloten met de boekhouding te stoppen. De rol die ze nog maar kort heeft, valt haar zwaar. Na een paar keer kritiek van René te hebben gehad is haar emmer vandaag over gelopen. Er is wederom iets besteld zonder haar weten. René bleek hier wel vanaf te weten en voor José is dit reden genoeg om de financiën niet langer meer te doen. Als ze haar tranen heeft gedroogd praat ze na over de hele situatie met Billy, Demi en Madilia. Billy geeft haar groot gelijk en denkt dat dit de beste keuze is die José kon maken. Het is toch raar dat dit zomaar kan voegt Demi eraan toe. Volgens Billy komt dit doordat er geen straffen zijn om dit gedrag af te leren. We moeten een collectief vormen dat dit soort dingen niet accepteert gaat ze verder.  Ik heb mijn zegje gedaan en voor mij is nu de kous af reageert José. En laat weten dat ze zich niet serieus genomen volt. Maar vindt het wel fijn dat ze steun krijgt van de vrouwelijke bewoners. Samen staan we sterker benadrukt ze. We moeten de krachten bundelen zegt Billy aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *