Robert komt de bewoners van Utopia wat etiquette bijbrengen

Robert komt de bewoners van Utopia wat etiquette bijbrengen

Tijdens het avondeten komt een vreemde man de loods in gelopen. Hij stelt zich voor als Robert de Gunst en hij vertelt dat hij de bewoners het één en ander komt bijbrengen op het gebied van etiquette. Na het eten verzamelt iedereen zich op de banken in de loods.

Ik heb wat van jullie gezien wat ik wil laten zien”, begint Robert. Daar ben ik erg van geschrokken voegt hij eraan toe. De groep reageert wat geschrokken en voelen de bui al een beetje hangen. Als de eerste video wordt gestart, zien de bewoners een serie beelden waarin ze flink schelden en de piepjes hen om de oren vliegen. In de tweede video worden de tafelmanieren van de bewoners getoond. In het begin wordt er nog veel gelachen maar al snel slaan de eerste mensen geschrokken de handen voor hun mond. Oh wat erg roept Billy geschrokken uit na het zien van de beelden. Kunnen jullie je voorstellen dat ik daar van schrok vraagt Robert vervolgens. Johan antwoordt dat hij het eigenlijk wel mee vindt vallen maar de rest van de groep is net als Robert wel geschrokken. Robert legt vervolgens uit dat hij de bewoners graag wat wil bijbrengen en de les in etiquette gaat na deze confronterende start dan beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *