Hebben de bewoners wat geleerd van de etiquette les?

Hebben de bewoners wat geleerd van de etiquette les?

Afgelopen avond kregen de bewoners les in etiquette. Maar hebben de bewoners er ook iets van geleerd?

Terwijl de etiquette leraar nog maar net weg is, praten Jacco en Johan elkaar bij over hoe zij de etiquette les hebben ervaren. Ik heb echt wel wat geleerd zegt Johan. En geeft aan dat hij zichzelf veel heeft moeten leren vroeger. Toch vinden de vrouwen waarmee ik uiteten ben geweest, dat ik een nette man ben voegt hij er mopperend aan toe. Ook Demi, Madilia en Linda zijn onder de indruk van de les. Vooral de beelden met scheldende bewoners die de docent liet zien, staan nog goed in het geheugen van de twee. Die beelden met al die piepjes lacht Madilia. Ik had verwacht dat ik er niet in zou komen reageert Linda. Maar toch staat ze er meerdere keren scheldend in. Billy en Beau zijn de dolgelukkig dat de etiquette leraar geweest is in Utopia. De dames denken dat er genoeg bewustwording is toegebracht bij alle bewoners. Zelfs bij Johan grinnikt Billy. Nu maar hopen dat het de bewoners ook echt heeft geholpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *