Een DJ van Radio 538 heeft een leuk gesprek met Jacco

Een DJ van Radio 538 heeft een leuk gesprek met Jacco

Nadat Jacco te horen heeft gekregen dat hij gebeld kan worden door RADIO 538 slaat de stress er in de avond toch in. Hij heeft namelijk extreme telefoon stress. Terwijl Madilia foto’s aan het bekijken is op de telefoon, komt hij aangelopen. Dit omdat hij een telefoontje kan verwachten van RADIO 538. Hiervoor smeekt hij Madilia om de telefoon mee te mogen nemen. Zonder moeite krijgt hij de telefoon in zijn handen gedrukt. Tussen 22:00 en 23:00 kan hij gebeld worden. Hij zit precies op tijd samen met Billy te wachten op het veel belovende telefoontje.

Uiteindelijk wordt hij dan toch gebeld. De radio dj kondigt Jacco heel vrolijk aan en er wordt volmondig gejuicht. De dj vertelt over zijn eigen ervaring in Utopia. Het feestje van Bas heb ik al meegemaakt vertelt de dj. Na dit feest heeft hij zijn telefoonnummer achtergelaten en mochten de bewoners hem bellen als ze ergens hulp bij nodig hadden. Terwijl de dj dit uitlegt aan zijn luisteraars, komen ze samen tot het volgende besluit. De radio dj mag meerdere kaarten weggeven voor De Grachten Parade. Dit wordt gedaan via de Utopia Courant. Jacco kan zijn geluk niet meer op. Na de promotie voor zijn evenement start de dj een nieuwe plaat en neemt juichend afscheid van Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *