Jacco, Romy en Billy praten de situatie rondom de verdwenen drank uit

Jacco, Romy en Billy praten de situatie rondom de verdwenen drank uit

Gisteren is het de hele dag gegaan over de verdwenen blikjes drank. Er zijn een hoop verwijten over en weer gevlogen en er was spanning voelbaar tussen Romy, Billy, Senna en Jacco. Even voor middernacht spreekt Jacco zijn frustraties uit over de beschuldigingen van Romy en Billy. Romy laat weten dat ze er niet een heel ding van wilde maken maar dit zo is gelopen. De drie vrienden besluiten het goed te maken en dit voorval achter zich te laten. Ik ben er klaar mee, ik houd gewoon van jullie en vind dit niet leuk benadrukt Jacco vervolgens. Romy en Billy knikken instemmend en spreken af dat dit niet meer gaat gebeuren.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *