De bewoners uit Utopia beginnen rustig aan dag 1395

De bewoners uit Utopia beginnen rustig aan dag 1395

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen en deze is rustig van start gegaan.

Gisteren was het een hectische dag was met het gedoe rondom de blikjes drank, de financiën, de etiquette les en het telefoontje van radio 538. Deze morgen is er wat minder chaos. Romy is een van de eerste die wakker is. Als ze de caravan verlaat laat ze Cemal die nog ligt te slapen, achter. In de loods komt ze Beau tegen die al aan haar ontbijt begonnen is. Na haar ontbijt vertrekt Beau richting de gym om haar dag sportief te beginnen. Ondertussen worden ook de andere bewoners langzaam wakker. Cemal stapt met Romy onder de douche en Baldr en Linda genieten samen van een ontbijtje. René begint zijn ochtend in alle rust bij de koeien waar hij een praatje maakt met de Klaver en Stuk. Als iedereen wakker is wordt er in de keuken nagepraat over de etiquette les van gisteren. De bewoners zijn erg geschrokken van de beelden die ze gezien hebben en zijn gemotiveerd beter op hun manieren te letten. Maar houden ze dat ook vol? En wat gaat de dag nog meer brengen? We komen er snel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 15:08

    Ik hoop dat ze veel beelden en de ergste beelden te zien hebben gekregen…!!! Zodat ze er echt van leren, zien hoe ongemanierd ze zijn zonder ”opvoeders” om zich heen.
    En hoe ordinair. Niet allen, maar de meesten wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *