Het is vandaag een spannende dag voor de tweeling

Het is vandaag een spannende dag voor de tweeling

Het is spannende dag voor Demi en Fay. Eergisteren ontvingen de twee een brief met daarin de vraag of ze mee wilde spelen in een videoclip voor het Youtube kanaal Ponkers. En vandaag is het zover. Demi en Fay zijn al vroeg wakker en druk bezig met hun uiterlijk. Ze doen elkaars haren en staan lang voor de spiegel om de perfecte look te creëren. Madilia helpt hen erbij en ook Billy en Romy komen kijken hoe het met de tweeling gaat. Er is gezonde spanning aanwezig bij Demi en Fay. Ze weten niet precies wat ze moeten verwachten en vinden het ontzettend spannend om in een videoclip te spelen. Als ze klaar zijn met hun uiterlijk gaan ze terug naar het kasteel om op te ruimen. Dan is het wachten tot de crew van Ponkers het Utopia terrein op komt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 15:11

    Vreselijk zo weinig privacy als je eenmaal in zo’n groep en omgeving beland. Nu ook weer: Romy en Billy komen kijken, terwijl de tweeling zich klaar maakt voor vertrek. Zelden kun je iets privé doen en zelden is een geheim een geheim van jou alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *