De mannen van Youtube kanaal Ponkers betreden samen met Diggy Dex Utopia

De mannen van Youtube kanaal Ponkers betreden samen met Diggy Dex Utopia

Aan het eind van de ochtend is het dan zover, de mannen van Youtube kanaal Ponkers betreden samen met Diggy Dex Utopia. Samen met Demi en Fay komen ze een videoclip opnemen, waar de tweeling natuurlijk superveel zin in hebben. Enthousiast komen Demi en Fay de cast en crew begroeten. Iedereen heeft er erg veel zin in. De gasten worden vervolgens allemaal meegenomen naar de loods, waar ze een rondleiding krijgen. Ondertussen gaan Demi en Fay richting de kleedruimte, want ze moeten er natuurlijk tiptop in orde uit zien voor de opnames.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *