Chipp is het niet eens met de outfit van de tweeling

Chipp is het niet eens met de outfit van de tweeling

Demi en Fay zijn al de hele ochtend zenuwachtig voor het opnemen van de videoclip. Nu de crew op het terrein is en een rondleiding heeft gehad is het voor Demi en Fay tijd om zich om te kleden. Maar wat doen ze aan? Billy biedt zich meteen aan als styliste en loopt met de tweeling richting de kleedruimte. Daar trekken Demi en Fay vervolgens verschillende outfits aan, maar de outfit waar ze zich echt fijn in voelen is nog niet gevonden. Als Chipp een outfit aanwijst zegt Demi dat ze zich er kinderachtig in voelen. Ze voelen zich er niet fijn bij, dus dat gaat ‘m niet worden voegt Billy eraan toe. Chipp zucht en houdt wijselijk zijn mond. Billy gaat ondertussen door met het zoeken naar de perfecte outfit. Daar ben ik voor stelt Billy de zenuwachtige tweeling gerust. Het zoeken van een outfit gaat niet zonder slag of stoot. Demi en Fay weten niet wat ze precies willen. Anders houden jullie dit aan, zegt Chipp op een gegeven moment doelend op de outfit die ze op dit moment aanhebben. Ook hier krijgt hij geen positieve reactie op. Op advies van Billy trekken Demi en Fay uiteindelijk een gescheurde broek en een doorschijnend shirtje aan, met daaroverheen een leren jasje. Als ze de outfit aan Chipp laten zien blijft het even stil. Je moet het zelf weten zegt hij tegen Fay. Hij is duidelijk geïrriteerd en geeft aan dat hij het niet eens is met de outfit. Want van wie is dat jasje? gaat hij verder, doelend op het leren jasje dat uit Billy haar collectie komt. De tweeling raakt hierdoor in de war en besluiten de crew om advies te vragen. Als dat maar goed komt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *