Billy vraagt zich af wat Chipp van de rol van Fay vindt

Billy vraagt zich af wat Chipp van de rol van Fay vindt

De opnames van de videoclip zijn in volle gang als Billy richting de keuken loopt. Eerder liet Chipp al weten dat hij het er niet helemaal mee eens was dat Demi en Fay een rol in de clip zouden hebben, aangezien deze volgens hem vrouwonvriendelijk is. De tekst van het liedje kan volgens hem op een verkeerde manier worden geïnterpreteerd. Toch heeft hij besloten Fay te steunen. Nu de opnames bezig zijn heeft ook Billy haar twijfels. Hoe zou Chipp dit vinden? vraagt ze zich hardop af in de keuken. Die was het er gisteren al niet mee eens reageert Linda. En vertelt dat Chipp vindt dat de tekst van het liedje niet bij het antischeldbeleid past wat er momenteel in de loods is. Billy zegt vervolgens dat ze nog niet goed naar de tekst heeft geluisterd. En Linda vertelt haar wat er zo ongeveer wordt gezegd in de tekst. Billy kan zich wel voorstellen dat Chipp het niet leuk vindt. Ik zou het niet trekken voegt ze eraan toe. Maar jij heet Billy antwoordt Johan sarcastisch. Toch zijn de vrouwen in de keuken het met Billy eens. Ik denk ook niet dat hij het leuk vindt fluistert Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *