Romy ergert zich aan mede bewoner Jose en uit haar frustraties bij haar mede bewoners

Romy ergert zich aan mede bewoner Jose en uit haar frustraties bij haar mede bewoners

Dat José en Romy het niet zo goed met elkaar kunnen vinden is inmiddels duidelijk. Toch hebben de twee hun voorgaande ruzies uitgepraat en kunnen ze weer samen door één deur. Dit neemt niet weg dat er over en weer wat ergernissen zijn. Zo is Beau vandaag bezig met een wimperextentions cursus. José vertelt aan Romy dat ze na Madilia aan de beurt is voor een mooie set wimpers. Volgens Romy is juist zij na Madilia aan de beurt. Ze ergert zich aan het feit dat José blijft volhouden dat zij eerst is en uit haar frustraties bij Linda. Niet veel later ontstaat er weer een kleine discussie tussen Romy en José. Deze keer uit Romy haar frustratie bij Billy. Die José is chagrijnig, niet normaal begint Romy het gesprek. Vervolgens legt ze haar uit dat ze José zojuist heeft aangesproken op het feit dat ze de wasmachine vroegtijdig stop heeft gezet. Ik zei dat hij kapot gaat als ze dat doet voegt Romy eraan toe. En José reageerde hier volgens Romy veel te fel op. De twee denken dan ook dat er meer aan de hand is. Gelukkig gaat Linda nu met haar praten sluit Romy het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 18:02

    Roddel…Uitspreken tegen de persoon in kwestie zelf en niet anderen er bij betrekken als iets je niet lekker zit. En zeker niet tegen anderen die ook graag roddelen. Daar zouden ze ook filmpjes over moeten kunnen maken en een cursus over moeten krijgen: omgangsvormen. Maar je kunt daar geen filmpjes over maken, omdat dit meestal in het geniep gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *