José is niet van plan om de boekhouding weer op zich te nemen

José is niet van plan om de boekhouding weer op zich te nemen

Gisteren voelde José zich enorm gepasseerd toen ze erachter kwam dat er weer achter haar rug om bestellingen waren gedaan. Ze heeft hierom besloten de boekhouding per direct neer te leggen.  Linda gaat vandaag met haar praten om te vragen of ze er nog steeds zo over denkt. Nu je er een nachtje over geslapen hebt, wil je nog steeds stoppen? vraagt ze haar direct. Ja laat hem maar lekker zweten antwoord José, doelend op René die nu de financiën niet aan haar en Linda kan overdragen. Ik sta nog steeds achter mijn besluit, ik ga geen poppetje worden die er tussen staat benadrukt ze verder. De twee praten verder over de financiën en ook Linda uit haar frustraties. Beiden vinden het vervelend hoe alles is gelopen maar zien op dit moment ook niet echt een andere optie. Ze bespreken hun irritaties en luchten ze hun hart.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *