Linda had een ongemakkelijk moment met Baldr

Linda had een ongemakkelijk moment met Baldr

Linda en José zitten al een tijdje te praten over allerlei serieuze zaken, wanneer Linda opeens zegt dat ze haar eens op zal beuren. Ik heb namelijk afgelopen avond een heel ongemakkelijk moment met Baldr gehad vertelt ze met een lachje op haar gezicht. José moet direct lachen en hoort Linda haar verhaal graag aan. Linda vertelt hoe Baldr op de vide kwam, terwijl zij in haar schriftje aan het schrijven was. Toen wilde hij de foto’s boven mijn bed komen bekijken en toen zei hij, weet je wat? Ik kom gewoon bij je liggen! En voor ik het wist lag hij bij me in bed. Het was zó ongemakkelijk voegt ze er lachend aan toe. Zijn hoofd was echt ongemakkelijk dichtbij! En telkens als ik opschoof, schoof hij ook op gaat ze verder. Ook vertelt ze dat ze niet goed wist wat ze met de situatie aan moest en uiteindelijk maar heeft gezegd dat ze verder wilde gaan met waar ze mee bezig was. Oei oei oei reageert José lachend. En snapt het gevoel goed. Als René dit had gedaan had ik dat ook wel heel gek gevonden zegt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joes at 22:48

    en alweer bij linda in bed. die knurft heeft een vrouw en kinderen. lekker voor hun als die vent bij een ander in bed kruipt. het is zo wie zo al belachelijk dat je mee doet met zijn programma terwijl je vrouw en kinderen hebt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *