Billy en Romy willen dat José de boekhouding weer gaat doen

Billy en Romy willen dat José de boekhouding weer gaat doen

Sinds gistermiddag is er een hoop te doen rondom de boekhouding van Utopia. José heeft per direct haar functie neergelegd omdat ze er helemaal klaar mee was. Romy en Billy besluiten vanmiddag om met haar te gaan praten. Eigenlijk schaam ik me begint Romy. Toen jij gisteren boos de pinpas weggooide, hebben wij niets aan je gevraagd legt ze verder uit. En vertelt vervolgens  dat ze heel blij is met José als boekhouder en dat ze het daarom niet echt netjes vond van haarzelf dat ze niet heeft gereageerd gisteren. José legt uit dat ze zich gisteren erg ondergewaardeerd voelde en er op dat moment helemaal geen zin meer in had. Billy snapt José en vindt dat ze de groep moeten laten weten dat ze vertrouwen in haar hebben. We moeten je dat gevoel geven en de groep laten weten dat we achter je staan benadrukt ze. En als er een paar mannen zijn die geld uitgeven dat er niet is, moet dat gevolgen hebben gaat ze boos verder. José antwoordt dat ze zich erg rot voelt om de situatie. Ik heb vandaag ook echt een kutdag geeft ze vervolgens toe. Billy besluit morgen in het centraal aan te gaan kaarten dat het zo niet langer kan. Er zijn volgens haar genoeg mensen die achter José staan en ze willen de groep mededelen dat ze vinden dat zij gewoon door moet gaan met de boekhouding. Ik wil dat je weet dat ik je steun drukt ze José op het hart, waarna de drie elkaar een dikke knuffel geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 18:16

    José wilde de boekhouding niet meer doen om zeer begrijpelijke redenen! Nu proberen ze haar over te halen om het toch weer te gaan doen. Waarom? omdat ze er zelf geen zin in hebben en het niet kunnen en er simpelweg toch mensen voor nodig zijn om het te doen. De boekhouding is al vanaf het begin een probleem. Dan toch maar uitbesteden aan een echte boekhouder. Geen gesjoemel meer dan met uitgaven doen van geld dat er niet is of daar niet voor bestemd is.
    Maar José wil het helemaal niet echt, zei ze zelf, doet het alleen omdat ze wil helpen. Dan moet ze zich niet alten overhalen, dan kun je wachten tot het volgende moment dat de bom weer barst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *