Baldr schreeuwt het uit van de pijn, zijn vinger is geplet

Baldr schreeuwt het uit van de pijn, zijn vinger is geplet

Al een paar dagen zijn de bewoners bezig met de nieuwe bar. Vandaag is het zover en kan het betonnen aanrechtblad geplaatst worden. Dit gaat niet helemaal goed. Het loodzware blad wordt met man en macht omhoog getild. De eerste poging mislukt. De tweede poging pakt nog slechter uit, vooral voor Baldr. Terwijl hij samen met de andere bewoners het blad omhoog probeert te tillen, valt deze om. Baldr zijn vinger komt klem te zitten, waardoor de vinger met het blad mee beweegt naar beneden. Baldr schreeuwt het uit van de pijn. De vinger zit alleen nog steeds klem en ondanks de pijn moet hij met een ruk zijn vinger weer lostrekken. Tierend en vloekend snelt hij zich naar de keuken om gauw wat koud water op zijn geplette vinger te doen. Ondertussen is de derde poging om het aanrechtblad op de juiste plek te krijgen aan de gang. Het lukt bewoners eindelijk om het blad omhoog te krijgen, alleen komt dit keer het blad er niet goed vanaf. Er vormt zich een grote barst in het beton. Johan baalt enorm en ziet al zijn harde werk in duigen vallen. Maar de bewoners stellen hem gerust. Het is bijna niet te zien zegt René om Johan op te beuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *