Chipp wil een fles drank jatten om de groep aan het denken te zetten

Chipp wil een fles drank jatten om de groep aan het denken te zetten

Chipp zit met Romy te praten en al snel gaat het over José en de financiën. Romy vertelt dat ze vanmiddag met José heeft gepraat en zegt dat ze het erg vindt dat het niemand gisteren iets kon schelen toen ze haar taken neerlegde. Het lijkt wel alsof niemand zich hier ergens druk om maak voegt ze eraan toe. Chipp kan zich wel vinden in Romy haar mening en vertelt dat hij daarom een plannetje heeft bedacht. Fluisterend vertelt hij haar dat hij vanavond een fles van de bv wil pakken en op wil drinken. Ik ga een fles jatten en dan zet ik die morgen tijdens het centraal leeg op tafel. Dan ben ik benieuwd wat er gebeurt legt hij uit. Voglens hem kan niemand in Utopia het echt schelen wat er met spullen en geld gebeurt. Hij vindt dat iedereen zijn eigen geld moet hebben, want wanneer het om geld uit de bv gaat interesseert het niemand. Met zijn plannetje wil hij de groep met de neus op de feiten drukken en laten zien dat ze zich te weinig interesseren voor wat er gebeurt. Romy ziet het plan van Chipp wel zitten en moedigt hem aan het in werking te zetten. Gaat Chipp het ook echt doen en zal zijn plan werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *