Mag de tweeling de opbrengst van de opgenomen videoclip zelf houden?

Mag de tweeling de opbrengst van de opgenomen videoclip zelf houden?

Gisteren hebben de tweeling een videoclip opgenomen samen met rapper Diggy Dex en de mannen van YouTube-kanaal Ponkers. Dit heeft een leuk bedrag opgeleverd. Maar is dat geld voor hen of moet de bv daar ook van profiteren? Dit werd afgelopen avond besproken. Fay wil graag het geld in haar oog laser potje stoppen maar Billy is het hier niet mee eens. En wijst de twee erop dat er nog niet met de groep is besproken of het geld gelijk van de tweeling is of ook van de bv. Er ontstaat vervolgens een kleine discussie tussen Billy en Fay, totdat Demi het probeert te sussen. Billy legt uit dat ze het niet verkeerd bedoelt maar het alleen bespreekbaar wil maken in de groep. Zijzelf vindt het geen probleem als het geld voor de tweeling zelf is maar wijst ze erop dat ze van anderen wel kritiek kunnen krijgen. Als Demi en Fay weer met z’n tweeën zijn, bespreken ze Billy haar mening. Ik vind het sneaky van haar, gisteren vroeg ze nog wat we met het geld gingen doen. Dus ze wist al dat het in mijn ogen potje ging zegt Fay beledigd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *