Fay baalt dat het verdiende geld mogelijk niet voor haarzelf is

Fay baalt dat het verdiende geld mogelijk niet voor haarzelf is

Billy heeft eerder afgelopen avond tegen Demi en Fay gezegd dat een deel van de verdiensten misschien wel bestemd moet zijn voor de bv en dat is iets waar Fay het niet mee eens is. Met een slecht humeur loopt ze naar Chipp om daarom wat te klagen. Ik doe het voor m’n ogen en nu komt er weer een discussie over geld. Ik ga er morgen wel over discussiëren in het centraal, op dit moment heb ik er geen zin in laat ze weten. Chipp snapt dit op zijn beurt wel dat er in ieder geval over nagedacht moet worden of de bv ook een deel van het geld krijgt. Volgens hem hadden de tweeling vooraf duidelijke afspraken moeten maken over wat er met de inkomsten zou gebeuren.Fay ziet het vooral als misgunnen dat zij Demi niet de centjes in hun eigen zak mogen steken. Chipp probeert Fay vervolgens  in te laten zien dat er ook een andere kant van het verhaal is maar dat gaat er maar lastig in. Binnenkort in het centraal wordt definitief duidelijk hoe de opbrengsten verdeeld gaan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *