Demi en Fay maken zich zorgen om José

Demi en Fay maken zich zorgen om José

Doordat José heeft besloten om niet langer meer de boekhouding van Utopia te doen, heeft ze een serieus gesprek gehad met Billy en Romy. De twee hebben aan José laten weten dat ze haar steunen en afgelopen avond komen Demi en Fay ook even naar haar toe. Wat heb ik gehoord, heb je geen fijne dag vandaag? vraagt Fay bezorgd. José laat weten dat ze inderdaad geen goede dag heeft maar dat dit vooral komt door wat er eerder is gebeurd. De tweeling ontfermt zich over José en laten weten dat zij haar ook steunen. Ik vind het niet fijn dat je je zo voelt zegt Fay. Ik sta sowieso achter je voegt Demi eraan toe. Het is geen geheim dat de tweeling niet tevreden was over hoe René de financiën deed en ze begrijpen helemaal dat het stroef liep tussen hem en José. De twee geven hun mede bewoner vervolgens een dikke knuffel en spreken af om later op de avond een theetje met haar te drinken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *