Romy is als de dood dat René de boekhouding weer gaat doen

Romy is als de dood dat René de boekhouding weer gaat doen

José heeft onverwachts besloten te stoppen met de boekhouding. Maar dat betekent dat Linda de enige overgebleven bewoner is die de boekhouding doet. Romy is als de dood dat René, die enige tijd geleden ook stopte met diezelfde functie, nu weer terugkeert op de financiën. Ik ben daar echt klaar mee zegt ze dan ook tegen Demi en Fay. De tweeling is het helemaal met haar eens.  René was eraf en hij blijft eraf. Er is altijd wat met die man voegt Fay toe. En vindt eigenlijk dat José een dag na haar aftreden alweer terug moet keren. Zij is volgens het haar de juiste persoon voor de positie. Romy wil het aftreden van José niet zomaar voorbij laten gaan en gaat de kwestie dan ook snel in het centraal bespreken. Ze wil weten welke bewoners José willen aanhouden als vrouw van de financiën.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *