Johan baalt door een kapotte frituurpan

Johan baalt door een kapotte frituurpan

Met de nodige evenementen en markten op de planning is het van belang dat de Gooische Luifel op volle toeren kan draaien. Er is alleen een probleem, de frituur is kapot. Johan besteedt zijn avond nuttig en wil de frituurpan weer werkend maken. En dat gaat niet zo makkelijk. Hij komt erachter dat de verkeerde onderdelen besteld zijn om de frituur te maken. Geïrriteerd loopt hij naar de loods. En gaat aan de tafel zitten waar Billy en Baldr aan het relaxen zijn. De zekeringen moeten vervangen worden, niet de thermostaten zegt hij in zichzelf. René heeft eerder de verkeerde onderdelen besteld. Volgens mij kan René er gewoon niet tegen als ik iets beter weet dan hij. Dan moet hij er weer tegenin gaan gaat Johan verder. Billy probeert Johan te kalmeren maar dat lijkt weinig zin te hebben. Hij heeft er überhaupt geen zin meer in en besluit te stoppen. Als de frituur het niet doet is het heel simpel, dan moet er maar een monteur komen voegt hij eraan toe. Laten we hopen dat de kosten meevallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *