Vandaag staat er een pittig centraal op de planning!

Vandaag staat er een pittig centraal op de planning!

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. En dat betekend weer nieuw nieuws uit Utopia. Wat is er tot nu toe allemaal in de mini samenleving gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Het is vrijdagochtend en dat betekent bijna weekend! Toch moet er nog veel gebeuren vandaag. Zo moeten de laatste voorbereidingen voor de horror markt getroffen worden en staat er een pittig centraal op de planning. Waar we zo nog uitgebreid over zullen schrijven. Romy en Cemal waren de eerste die vandaag opstonden. Niet veel later staan ook Beau, Linda en Johan op. Beau begint haar dag bij de koeien terwijl Johan zijn zelfgemaakte bar nog eens goed bekijkt. De bar is gisteren met veel moeite geplaatst, waarbij er een scheur in het aanrechtblad ontstond en Baldr zijn vinger bezeerde. Johan overlegt met René wat er vandaag nog gedaan moet worden om de bar voor de markt helemaal af te hebben. Ook de andere bewoners zijn ondertussen wakker. José bekijkt de pijnlijke vinger van Baldr en Senna maakt een ontbijtje voor zichzelf. Dan is het tijd voor de groep om bij elkaar te komen voor een centraal waar een paar belangrijke punten besproken zullen worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *