Madilia gaat het onbeschofte gedrag van haar mede bewoners filmen

Madilia gaat het onbeschofte gedrag van haar mede bewoners filmen

Eerder sprak Madilia haar zorgen uit tegenover Beau omdat ze vindt dat het niveau in Utopia daalt. Ze twijfelt of ze een etiquette coach moet inschakelen om de bewoners een aantal manieren aan te leren. Voor ze een beslissing maakt wil ze ook graag de mening van Linda horen. Ze praten steeds over geslachtsdelen, ze berijden elkaar, ze schelden, ze laten scheten en ze boeren, wat is dit voor niveau begint Madilia het gesprek. En vraagt zich af wat de groep uit wil stralen als bv. Linda geeft haar groot gelijk maar vindt dat zij zich daarover uit zou moeten spreken in het centraal als het haar zo dwarszit. Je moet met een grote groep mensen met je vuist op tafel slaan en zeggen dat je dit gedrag niet accepteert gaat ze verder. Madilia laat vervolgens weten dat ze zich met name schaamt  als de bewoners zich zo misdragen wanneer zij gasten over de vloer hebben. En besluit de bewoners te filmen op hun meest oncharmante momenten en van deze beelden een compilatie te maken. Aan de hand van deze beelden wil ze de bewoners met hun neus op de feiten drukken en duidelijk maken dat een etiquette coach van groot belang is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *