Cemal noemt de communicatie in Utopia poep

Cemal noemt de communicatie in Utopia poep

Na het gesprek met Billy en Madilia, besluit Beau ook haar gevoel te uiten bij Cemal. Terwijl hij aan het sporten is, doet Beau haar verhaal. Volgens haar is het niveau van communiceren in Utopia erg gedaald. Communicatie is poep hier reageert Cemal zonder dat hij Beau laat uitpraten. De twee vinden dat er te weinig wordt nagedacht over het leven buiten de loods. Wij hebben zo een slechte uitstraling voegt Beau eraan toe. Ook vinden ze dat er veel te veel gescholden wordt en dat niemand elkaar laat uitpraten. Iedereen wil hierna wel een baan maar dat vergeten ze benadrukt Cemal ongerust. Zouden de twee iets kunnen veranderen aan het huidige niveau van de groep?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *